T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GÜMÜŞHANE / KELKİT - Kelkit Abdulhamit Han Anadolu İmam Hatip Lisesi

Faruk SANCAR - Müdür Yardımcısı

Müdür Yardımcısı              22.01.1966 yılında  Gümüşhane’nin Köse ilçesinde dünyaya gelmiştir.  İlkokul ve  Ortaokulu Köse  ilçesinde  okumuştur.  Bir süre ara verdikten sonra eğitim –öğretim hayatına Gümüşhane de devam etmiş ve 1986-1987 eğitim-öğretim  yılında Gümüşhane İmam Hatip Lisesini bitirmiştir..   Mezuniyetinin ardından o yıl Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazanıp beş yıl sonra yani 1992 yılında  İlahiyat Fakültesinden mezun olmuştur.

 

              25.11.1992 yılında    Trabzon da  öğretmen olarak göreve başlamıştır. Dört yıl  Trabzon ili  Sürmene ilçesi Oylum (Vunit ) Beldesinde   Oylum İlköğretim Okulunda Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi  öğretmeni olarak görev yapmıştır. Bu arada askerliğini İstanbul  Küçük Yalı ve Sakarya Taşkısığında kısa dönem  olarak tamamlamıştır.

             1996 -1997 Eğitim-öğretim yılında  Trabzon –Sürmene’den ayrılmış ve  Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde İmam hatip Lisesinde  Meslek Dersleri Öğretmeni olarak göreve başlamıştır.   2016 yılında   Kelkit  Abdulhamit  Han Anadolu İmam Hatip Lisesinde müdür yardımcısı olmuştur. İki erkek çocuğu olan Faruk SANCAR  halen aynı okulda görevini   sürdürmektedir.