Cafer KARALI - Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni

10.01.1982 yılında Gümüşhane ili Kelkit ilçesi Babakonağı köyünde doğdum.İlkokulu bu köyde , Orta okulu Kelkit İmam Hatip Ortaokulunda, Liseyi Kelkit Lisesinde okudum. 2001 yılında Liseden mezun oldum. Aynı yıl Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat bölümünü kazandım.2005 yılında mezun olduktan sonra Kelkit Elit Final dersanesinde iki yıl öğretmenlik yaptım. 2018-2019 öğretim yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Tezsiz yüksek lisans proğramını bitirdim. askerlik görevimi Mensin Merkez komutanlığında yaptım. 2014 yılında Patnos İmam Hatip Lisesine atandım. Bir yıl çalıştıktan sonra tayinim Kelkit Yaşar ve İrfani Doğan MTAL´ne çıktı Burada üç yıl göreğv yaptıktan sonra 2018 Ağustos ayında Proje okulu kapsamında Kelkit Abdülhamit Han AİH lisesinde görev yapmaya başladım. Halen burada görev yapmaktayım.