VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ

Okulumuzda 06.10.2023 tarihinde 9. Sınıflara yönelik verimli ders çalışma teknikleri hakkında seminer verilmiştir. Çalışmaya 96 öğrenci katılmıştır. Seminerde hedefler, ihtiyaçlar, ders çalışırken dikkat edilmesi gerekenler ve örnek ders çalışma planı anlatılmış ve seminer sonunda öğrencilerin soruları cevaplandırılmıştır. Ders çalışmanın nasıl olacağı ile ilgili bilgi verilerek öğrencilerin akademik başarıları arttırılmaya çalışılmıştır. Seminerin verimli olduğu düşünülmektedir.

Kadir MERAL                                                                                                            İlyas GÜLER

Psikolojik Danışman                                                                                                          Okul Müdürü

Yayın: 19.02.2024 - Güncelleme: 19.02.2024 14:23 - Görüntülenme: 53