Okulumuz Öğrencileri İle Sinema Etkinliği Düzenledik.

Kültür Bakanlığımız ve Konya Karatay Üniversitesinin Ortak Çalışması ile yapılmış olan Direniş Karatay filmini Okulumuz Müdür Yardımcısı Erdem KELEŞ Ve Tarih Öğrt.Hakan BAL ´ın rehberliğinde Erzincan Cinebest Sinemalarında öğrencilerimizle izledik.

Kültür Bakanlığımız ve Konya Karatay Üniversitesinin ortak çalışması ile yapılmış olan Direniş Karatay filmini okulumuz Müdür Yardımcısı Erdem KELEŞ ve Tarih Öğrt.Hakan BAL´IN rehberliğinde Erzincan Cinebest Sinemalarında öğrencilerimizle izledik.Bu etkinlikle daha önce hiç sinema deneyimi yaşamamış öğrenci arkadaşlarımıza bu kültürün tanıtımı sağlanmış olup ayrıca filmin konusuna istinaden Anadolu Selçuklu Devleti yıkılırken Ahi Teşkilatının katkıları ve eğitimin toplumun geleceğine etkisi ile ilgili bilgiler edinilmiştir.      Ahi Evran ,Emir Karatay gibi tarihimizin önemli isimleri tanıtılmıştır .Öğrencilerimiz filmi hayli beğenmiş olup memnuniyetlerini dile getirmişlerdir ayrıca arkadaşları ile beraber sosyalleşmeleri adına önemli katısı olmuştur.Öğrencilerimiz etkinlik sonunda bizlere teşekkür etmiş ayrıca etkinliğin düzenlenmesi ile ilgili gereken kolaylıkları sağlayan başta Sayın Kaymakamımız Naif YAVUZ´A İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail YÜCEL´E ve Okul Müdürümüz Sayın Gazi KORKMAZ´A teşekkürlerini iletmişlerdir.

20-03-2018

20-03-201820-03-201820-03-201820-03-2018